AirlinesOverig nieuwsProfessionalRoutes

Norwegian bereikt mijlpaal op routes Ierland – Amerika

Op de trans-Atlantische route tussen Dublin en New York heeft prijsvechter Norwegian in 14 maanden tijd een kwart miljoen reizigers vervoerd, zo meldt de maatschappij.

250.000
In 14 maanden tijd vervoerde Norwegian 250.000 passagiers tussen de Ierse hoofdstad Dublin en de Amerikaanse steden New York en Boston aan de oost-kust van de Verenigde Staten. Doordat de routes naar de VS via Ierland populair zijn, vliegt Norwegian volgend jaar vaker de Atlantische oceaan over.

Vaker
In de zomer van 2019 zal Norwegian 37 procent meer vluchten per week uitvoeren dan het huidige zomerschema. In totaal zullen er 40 trans-Atlantische vluchten worden uitgevoerd vanuit de luchthavens van Dublin, Cork en Shannon. De vluchten worden uitgevoerd met de Boeing 787 Dreamliners van Norwegian die plaats bieden aan 189 passagiers. Ook wordt er volgend jaar voor het eerst naar Canada gevlogen.

Toronto
De eerste vlucht voor Norwegian tussen Europa en Canada wordt vanaf 31 maart 2019 gevlogen vanuit Dublin. De eindbestemming is het John C. Munro vliegveld in Hamilton in de Canadese provincie Ontario, zo’n 50 minuten vanaf Toronto.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button