AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

‘Oud-airberlin A320’s versterken vloot Germania’

Twee Airbus A320’s die voorheen dienst deden bij het inmiddels failliete airberlin, zullen vanaf 5 november de vloot van Germania versterken, zo meldt de Duitse website aerotelegraph.

Sundair
Eigenlijk worden de twee Airbus A320’s, voor een periode van anderhalf jaar, gehuurd van de Duitse maatschappij Sundair. De wetlease, waarbij zowel de toestellen als de crew worden gehuurd, zal van 5 november tot en met 30 maart 2020 van kracht zijn.

Airberlin
Sundair heeft op zijn beurt de twee oud-airberlin A320’s van het Chinese Minsheng Financial Leasing gekocht. Eén van de twee toestellen heeft Sundair al in bezit, de tweede zal midden oktober aan de maatschappij geleverd worden. Ze worden daarna weer aan Germania verhuurt, die ze zal gebruik op vluchten vanaf Berlijn Tegel en het Rostock-Laage Airport.

Berlijn
De A320’s, met 180 zitplaatsen, zullen door Germania vanaf Berlijn en Rostock ingezet worden om de zomerroutes van volgend jaar uit te voeren. Vanaf Berlijn Tegen wordt er naar 25 bestemmingen gevlogen en vanaf Rostock naar negen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/