fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Joon neemt zes bestemmingen van Air France over

De Franse low-cost carrier Joon vliegt vanaf het komende zomerseizoen naar zes bestemmingen die nu nog door Air France aangedaan worden. De airline voegt onder andere Manchester, Madrid en Sint Maarten aan het routenetwerk toe.

De airline is de low-cost long-haul poot van Air France-KLM en vliegt met A320’s en A321’s binnen Europa en A340’s naar de overzeese bestemmingen.

Europa
Binnen Europa wordt het netwerk uitgebreid met vier ‘nieuwe’ bestemmingen: Stockholm, Madrid, Praag en Manchester. De maatschappij zet flink in op vluchten naar Madrid, waar straks zes keer per dag een toestel van Joon zal landen. Naar Manchester wordt vier keer per dag gevlogen, Praag en Stockholm worden drie keer per dag aangedaan. De ticketprijs varieert van 39 euro tot 59 euro.

Sint Maarten
Naast de vier continentale bestemmingen worden ook twee intercontinentale routes overgenomen van Air France. De vluchten naar Quito en Sint Maarten worden vanaf de zomer uitgevoerd door de budgetcarrier. Naar beide bestemmingen wordt straks drie keer per week gevlogen. De tickets voor Sint Maarten worden aangeboden vanaf 199 euro, tickets naar Quito gaan vanaf 299 euro over de toonbank.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button