Frequente reizigerNaast het nieuws

De nieuwe A330 stoelen van Air France

De A330’s van Air France worden ververst van binnen. De maatschappij presenteerde de look. In januari moet de eerste verbouwde Airbus wide-body vliegen.

Economy
De businessclass blijft zoals hij is. In economy komen er bredere stoelen, in 2-4-2 opstelling. De ruimte tussen de armsteunen wordt 44 centimeter. De stoel kan achterover in een hoek van 118 graden en de beenruimte is 79 centimeter. Er komen touch-screens in van 11,7 inch (bijna 30 centimeter). Er komen nieuwe kussens en hoofdsteunen. Ook is overal USB en wifi.

Premium Economy
Volgens de maatschappij zal in deze cabine privacy en elegantie overwegen. “Comfort is in de spotlight”, aldus het persbericht. De stoelen gaan naar achter in een hoek van 130 graden. De opstelling is 2-3-2. De breedte wordt 48,3 centimeter en de pitch 102 centimeter. Er komt een bredere voetensteun en meer steun in de rug. Het scherm is 13,3 inch. Voor de passagiers die amenitykits sparen: elk half jaar komt er een nieuwe.

Champagne
Als welkom krijgen reizigers een oshibori, een klein handdoekje gebaseerd op Japanse traditie. En last but not least, de Champagne komt in een nieuw glas.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button