fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsVliegvelden

Man probeert Ryanair-toestel tegen te houden

Een man die zijn Ryanair-vlucht op Dublin Airport voor zijn ogen op het punt zag staan om te vertrekken, rende het platform op in een poging het toestel tegen te houden.

Amsterdam
Dat melden verschillende Ierse media op gezag van de luchthaven. Het zou gaan om de vlucht van de Ierse hoofdstad naar Amsterdam van donderdagochtend. De man reisde samen met een vrouw, de man is gearresteerd.

Gate
De passagier meldde zich te laat voor zijn vlucht van Dublin naar Amsterdam, zo rond 07:00 uur in de ochtend. Hij kwam bij de gate toen het boardingproces al was beëindigd. De passagier werd boos en maakte een deur met toegang naar het platform open en probeerde door met zijn armen te zwaaien het vliegtuig te laten stoppen.

Piloot
Volgens de berichtgeving sloeg hij eerst op het raam van de gateruimte in een poging de piloot ervan te overtuigen om te wachten met vertrekken. Toen dat geen resultaat opleverde, besloot hij naar buiten te gaan in een poging het vliegtuig daar tot stilstand te krijgen.

Luchthaven
Personeel van Ryanair zou de man in bedwang hebben gehouden totdat de politie ter plaatse kwam. Die waren er snel en arresteerden hem. Hij zou gaan om een man van in de twintig, hij zit vast op het politiebureau Ballymun Garda. Op de luchthaven van Dublin was niemand bereikbaar voor commentaar.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button