fbpx
Frequente reizigersNaast het nieuwsVliegvelden

Schermen Heathrow op zwart

De informatieschermen op de grootste luchthaven van Europa, Londen Heathrow, staan donderdag in de vroege ochtend op zwart. Dat maakt de luchthaven bekend via social media.

Vluchtinformatie
“Onze vluchtinformatieschermen zijn inactief deze ochtend”, aldus de luchthaven op Twitter. Heathrow adviseert reizigers om naar de website of de app te gaan voor actuele vluchtinformatie.

Gatwick
“De collega’s op Heathrow staan paraat om u te helpen bij uw reis. We verontschuldigen ons voor het ongemak.” Ongeveer een maand geleden trof de luchthaven van Londen Gatwick, na Heathrow de grootste luchthaven van het Verenigd Koninkrijk, eenzelfde lot.

Real time
Daar werd het probleem op ludieke wijze opgelost; twee luchthavenmedewerkers werden in de vertrekhal neergezet met een whiteboard en een viltstift. Zij werkten real time, maar handmatig, de meest actuele vluchtinformatie op de borden. Die actie deed het goed op social media.

IT
De storing op Gatwick werd veroorzaakt door problemen bij de IT-leverancier, Vodafone. Het is nog niet bekend waardoor de storing op Heathrow wordt veroorzaakt.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button