fbpx
NieuwsNL NieuwsSchiphol AirportVliegvelden

Thuisbezorgd bezorgt nu ook op Schiphol

Medewerkers van bedrijven op Schiphol kunnen vanaf nu ook online eten bestellen bij restaurants op Schiphol. Via bezorgdienst Thuisbezorgd wordt het eten dan bezorgd.

Bij het project zijn de Burger King Foodgroup en Vermaat Groep aangesloten. Vermaat is één van de grootste horeca-uitbaters op Schiphol en heeft ook het personeel in de lounges achter de douane in dienst. Daarnaast exploiteert de organisatie diverse restaurants op Schiphol Plaza.

Central Business District
De nieuwe service is beschikbaar voor bedrijven die gevestigd zijn op Schiphol-Noord, Schiphol-Zuid en in het Central Business District. Op Schiphol-Oost bezorgt Thuisbezorgd.nl al langer.
Aan het programma doen in eerste instantie Burger King, Per Tutti, Happy Seafood en Toko To Go mee, maar Thuisbezorgd wil het assortiment snel uitbreiden.

Enthousiast
“Bij Schiphol stellen we ons ten doel om plekken te creëren waar mensen en bedrijven graag willen zijn. Daarom zijn wij ook erg enthousiast over deze samenwerking met Thuisbezorgd.nl die de deelnemende restaurants van Schiphol Plaza nog toegankelijker maakt voor werknemers van bedrijven binnen het bezorggebied”, stelt Schiphol’s chief commercial officer André van den Berg.

Beperkt
Volgens Thuisbezorgd.nl was het aanbod op Schiphol voor werknemers nog beperkt. “We zijn daarom heel blij dat Schiphol de service van Thuisbezorgd.nl heeft gekozen om levering van lunch of avondeten bij de kantoren op Schiphol mogelijk te maken”, aldus Maurine Alma van Thuisbezorgd.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button