fbpx
LiefhebberNieuwsNL Nieuws

Transavia komt met eigen tv-serie

Luchtvaartmaatschappij Transavia is vanaf 19 oktober het onderwerp van een nieuwe tv-serie op SBS6. In de realityserie Welkom aan Boord wordt de maatschappij van diverse kanten achter de schermen belicht.

“Werken voor een luchtmaatschappij is bijzonder vanwege de unieke werkomgeving en de daarmee verbonden levensstijl”, stelt de airline. Met de serie wil Transavia het bedrijf in de volle breedte laten zien. De opnames zijn gemaakt op Rotterdam The Hague Airport.

Gezien
“Als nummer één low cost airline van Nederland vervoeren wij jaarlijks ruim 9 miljoen passagiers binnen Europa en Noord-Afrika. Samen met alle medewerkers brengen we mensen samen en iedereen verdient het ook om gezien te worden.”, stelt Erik-Jan Gelink, commercieel directeur van Transavia

Divers
In de serie worden diverse medewerkers gevolgd tijdens hun dagelijkse werk. Het gaat onder andere om cabinepersoneel, vliegers en medewerkers in de operatie. “Medewerkers op de grond en het cabinepersoneel zetten alles-op-alles om een prettige reis en veilige vlucht uit te voeren. En daar komt heel wat bij kijken.”, aldus Gelink.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button