LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Air Force One replica vaart richting tentoonstelling

Een 1-op-1 replica van de Air Force One vaart de komende dagen op een aak richting National Harbour, ten zuiden van Washington D.C. Daar wordt de Boeing VC-25, de militaire versie van de 747, van 19 oktober tot begin volgend jaar tentoongesteld.

Experience
Bezoekers krijgen in de Air Force One Experience een rondleiding van 90 minuten. Hierbij is het de bedoeling dat zei de “sensatie van presidentiele reizen” voelen, evenals alle luxe en de geschiedenis die daarbij hoort. De museum-Jumbojet is een initiatief van het Children’s Democracy Project.

Het toestel is donderdag vanaf Quonset State Airport in Rhode Island vertrokken. Als alles volgens planning verloopt komt de Boeing op 1 oktober aan in National Harbour.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/