fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Air Force One replica vaart richting tentoonstelling

Een 1-op-1 replica van de Air Force One vaart de komende dagen op een aak richting National Harbour, ten zuiden van Washington D.C. Daar wordt de Boeing VC-25, de militaire versie van de 747, van 19 oktober tot begin volgend jaar tentoongesteld.

Experience
Bezoekers krijgen in de Air Force One Experience een rondleiding van 90 minuten. Hierbij is het de bedoeling dat zei de “sensatie van presidentiele reizen” voelen, evenals alle luxe en de geschiedenis die daarbij hoort. De museum-Jumbojet is een initiatief van het Children’s Democracy Project.

Het toestel is donderdag vanaf Quonset State Airport in Rhode Island vertrokken. Als alles volgens planning verloopt komt de Boeing op 1 oktober aan in National Harbour.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button