fbpx
IncidentenNieuws

Air Niugini: een passagier vermist na waterlanding

Een passagier wordt vermist na de crash van de Air Niugini Boeing 737-800 vrijdag, die na de landing in het water terechtkwam. Dat meldt de Papoea-Nieuw-Guineese maatschappij in een update.

Opsporen
Air Niugini zegt met de lokale autoriteit en de reddingswerkers samen te werken om de man op te sporen. Er wordt contact opgenomen met zijn familie. In eerdere berichtgeving werd gemeld dat alle passagiers het toestel veilig hadden verlaten.

Aan boord van de Boeing waren 37 inzittenden. De 737 voerde een vlucht uit van Pohnpei naar het eiland Chuuk en kwam vlak voor de landing in het water terecht. Tijdens het incident waren de weersomstandigheden volgens Air Niugini slecht.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button