IncidentenNieuws

Airbus A320 rijdt bomen omver | Foto’s

Een Airbus A320 van de Braziliaanse maatschappij TAM Linhas Aéreas heeft vrijdag op de luchthaven van Congonhas Airport in Sao Paulo een aantal bomen omvergeduwd. Het incident gebeurde nadat het toestel door een pushbackwagen uit een hangar was gereden.

Beschadigd
De traileraansluiting met het vliegtuig was defect waardoor het toestel niet meer te houden was. De Airbus gleed vervolgens achterwaarts door tegen de bomen. Hierdoor raakte het staartstuk in een deel van de stabilo beschadigd.

Volgens LATAM waren er geen passagiers aan boord en raakte niemand gewond. Het betreffende toestel, de PT-MZJ, wordt momenteel gerepareerd.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button