fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalVliegvelden

Protesten om sluiting British Airways basis Hongkong

Tientallen medewerkers van British Airways hebben op de luchthaven van Hongkong geprotesteerd vanwege de aanstaande sluiting van de crewbasis in de Chinese stad. De carrier maakte bekend om de operatie voortaan vanuit Londen voort te zetten.

Hongkong
Volgens de South China Morning Post zouden tientallen medewerkers in Hongkong inmiddels zijn ontslagen. In totaal werken 85 medewerkers op de luchthaven.

British Airways liet weten: “Hoewel we onze bemanning in Hong Kong erg dankbaar zijn voor al hun harde werk en toewijding door de jaren heen, is ons strategisch model voor de toekomst om deze route volledig te laten verlopen met de in Londen gevestigde bemanning.”

Veertien
De maatschappij vliegt veertien keer per week tussen Londen Heathrow en Hongkong en is daar al 82 jaar actief.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button