fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Delta vliegt volgend voorjaar tussen Boston en Lissabon

Delta Air Lines vliegt vanaf volgend voorjaar tussen de Amerikaanse stad Boston en de Portugese hoofdstad Lissabon, zo meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Achtste
Lissabon wordt met ingang van 23 mei volgend jaar, de achtste internationale bestemmingĀ waar Delta Air Lines naar vliegt vanaf het Boston Logan Airport. Delta vliegt al vanuit de stad aan de oostkust van de Verenigde Staten naar onder andere Amsterdam, Parijs, Londen en Dublin.

Aansluitingen
Vanuit Lissabon kunnen de reizigers die met Delta naar Portugal zijn gevlogen, makkelijk overstappen op partnermaatschappijen naar andere bestemmingen. Zo vliegt bijvoorbeeld KLM vanuit Lissabon naar Amsterdam, AeroMexico naar Mexico-Stad en Korean Air vanaf 31 maart naar Seoul-Incheon. Door deze makkelijke aansluitingen denkt Delta dat Lissabon een populaire bestemming zal worden.

Vluchten
De vluchten tussen Boston en Lissabon worden vanaf 23 mei dagelijks met een Boeing 757 uitgevoerd. In het vliegtuig is er ruimte voor 20 personen in businessclass, 29 personen in premium economy en 150 mensen in economy.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button