fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalRoutes en BestemmingenVideoVliegtuigenVliegvelden

Emirates landt voor de eerste keer in Edinburgh | Video

Emirates is voor de eerste keer in de Schotse hoofdstad Edinburgh geland. Vlucht EK023, uitgevoerd met een Boeing 777-300ER, landde op 1 oktober voor het eerst op Edinburgh Airport, zo melden verschillende Schotse media.

Tweede
In mei van dit jaar kondigde Emirates de tweede Schotse bestemming voor de maatschappij aan; Edinburgh. De andere stad waar Emirates in Schotland op vliegt is Glasgow. Op de nieuwe dienst wordt een Boeing 777-300ER ingezet met een drie-klassen indeling. Aan boord zijn 8 first class suites, 42 businessclass-stoelen en 304 economyclass-stoelen.

Video
Emirates heeft een video geplaatst van de eerste vlucht van Dubai naar Edinburgh. Het vliegtuig word door doedelzakmuziek vergezeld, uitgevoerd door de Dubai Police Band, als het klaar staat om op te stijgen naar Schotland.
In de andere video, gemaakt door Jonathan Winton, is te zien hoe de Boeing 777-300ER voor de eerste keer landt op het vliegveld van Edinburgh en ontvangen wordt met een watersaluut.


Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button