AirlinesNieuwsProfessionalRoutesVideoVliegtuigtype & -bouwerVliegvelden

Emirates landt voor de eerste keer in Edinburgh | Video

Emirates is voor de eerste keer in de Schotse hoofdstad Edinburgh geland. Vlucht EK023, uitgevoerd met een Boeing 777-300ER, landde op 1 oktober voor het eerst op Edinburgh Airport, zo melden verschillende Schotse media.

Tweede
In mei van dit jaar kondigde Emirates de tweede Schotse bestemming voor de maatschappij aan; Edinburgh. De andere stad waar Emirates in Schotland op vliegt is Glasgow. Op de nieuwe dienst wordt een Boeing 777-300ER ingezet met een drie-klassen indeling. Aan boord zijn 8 first class suites, 42 businessclass-stoelen en 304 economyclass-stoelen.

Video
Emirates heeft een video geplaatst van de eerste vlucht van Dubai naar Edinburgh. Het vliegtuig word door doedelzakmuziek vergezeld, uitgevoerd door de Dubai Police Band, als het klaar staat om op te stijgen naar Schotland.
In de andere video, gemaakt door Jonathan Winton, is te zien hoe de Boeing 777-300ER voor de eerste keer landt op het vliegveld van Edinburgh en ontvangen wordt met een watersaluut.


Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/