AirlinesFrequente reizigerNieuws

KLM-partner Virgin sluit zich aan bij easyJet-programma

EasyJet en KLM-partner Virgin Atlantic zijn een samenwerking aangegaan voor de transferservice ‘Worldwide by easyJet’, zo meldt de Britse maatschappij.

Nieuwe routes
“Dit betekent dat vanaf vandaag, passagiers van easyJet via de luchthaven Londen Gatwick verbonden kunnen worden tussen vluchten van easyJet en Virgin Atlantic. Deze samenwerking opent weer nieuwe routes, die reizigers in staat stellen om bijvoorbeeld van Barcelona door te reizen naar Orlando of van Edinburgh naar Las Vegas. Beschikbare bestemmingen van Virgin Atlantic zijn onder meer Las Vegas, Antigua en St. Lucia”, aldus easyJet.

Self-hubbing
Dit zogeheten self-hubbing is een relatief nieuwe ontwikkeling. Met één boeking heeft de reiziger twee tickets, inclusief overstap. Partners van easyJet zorgen voor de gehele overstapservice. Bij vertraging heeft de reiziger de garantie op de volgende vlucht naar zijn of haar bestemming te worden gezet.

Partners
Virgin Atlantic sluit zich aan bij andere luchtvaartmaatschappij die ook al onderdeel uitmaken van ‘Worldwide by easyJet’, zoals Singapore Airlines en Scoot, Norwegian, WestJet en La Compagnie. Ook kunnen reizigers op Schiphol overstappen op andere partners van easyJet.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button