fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Nieuwe routes vanuit Ierland voor Ryanair

Ryanair zal komende zomer vanuit de Ierse steden Shannon en Dublin nieuwe routes lanceren, zo meldt de Ierse prijsvechter.

Shannon
Vanuit Shannon, een stad aan de westkust van Ierland, kunnen reizigers vanaf volgend jaar april, twee keer per week naar Ibiza vliegen. Samen met Alicante en Barcelona worden er komende zomer acht vluchten per week uitgevoerd naar Spaanse vakantiebestemmingen vanuit Shannon.

Dublin
Ook vanuit Dublin vliegt Ryanair vanaf volgend jaar april naar een nieuwe bestemming, namelijk Bordeaux in Frankrijk. De vlucht naar de stad in het zuidwesten van Frankrijk wordt twee keer per week uitgevoerd vanuit Dublin.

Krimpen
Na de stakingen van de piloten en cabinepersoneel in juli maakte Ryanair bekend de vloot op Dublin in te krimpen. De maatschappij had een deel van de werknemers al een brief gestuurd om mee te delen dat zij vanaf 28 oktober niet meer nodig zijn. Toch besloot Ryanair vorige maand om de zes vliegtuigen die in november naar Polen zouden gaan toch in Dublin te houden.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button