AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Nieuwe routes vanuit Ierland voor Ryanair

Ryanair zal komende zomer vanuit de Ierse steden Shannon en Dublin nieuwe routes lanceren, zo meldt de Ierse prijsvechter.

Shannon
Vanuit Shannon, een stad aan de westkust van Ierland, kunnen reizigers vanaf volgend jaar april, twee keer per week naar Ibiza vliegen. Samen met Alicante en Barcelona worden er komende zomer acht vluchten per week uitgevoerd naar Spaanse vakantiebestemmingen vanuit Shannon.

Dublin
Ook vanuit Dublin vliegt Ryanair vanaf volgend jaar april naar een nieuwe bestemming, namelijk Bordeaux in Frankrijk. De vlucht naar de stad in het zuidwesten van Frankrijk wordt twee keer per week uitgevoerd vanuit Dublin.

Krimpen
Na de stakingen van de piloten en cabinepersoneel in juli maakte Ryanair bekend de vloot op Dublin in te krimpen. De maatschappij had een deel van de werknemers al een brief gestuurd om mee te delen dat zij vanaf 28 oktober niet meer nodig zijn. Toch besloot Ryanair vorige maand om de zes vliegtuigen die in november naar Polen zouden gaan toch in Dublin te houden.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button