AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Komende zomer nieuwe routes Eurowings vanaf Düsseldorf

Eurowings heeft het nieuwe zomerschema voor 2019 bekend gemaakt. De dochtermaatschappij van Lufthansa zal zowel nieuwe Europese als intercontinentale routes vliegen, zo meldt Eurowings.

Europa
Nieuwe bestemmingen waar Eurowings vanaf de luchthaven van Düsseldorf naar toe zal vliegen zijn Bologna, Florence en Genua in Italië. Ook wordt het aantal vluchten per week naar al bestaande bestemmingen verhoogd, zoals naar Kopenhagen en Zürich. Ook in Hannover komt er een nieuwe bestemming bij naar Brindisi in Italië.

Intercontinentaal
Eurowings vliegt komende zomer ook naar bestemmingen buiten Europa, zoals naar de nieuwe bestemming Las Vegas. Daarnaast worden de vluchtfrequenties op al bestaande routes ook verhoogd, zoals naar New York, Miami en Fort Meyers in de Verenigde Staten. Ook wordt er naar Varadero en Havana in Cuba en naar Bangkok vaker gevlogen.

Duitsland
Op vluchten binnen Duitsland worden de vliegtijden aangepast zodat reizigers nog vaker en op betere tijden tussen steden in Duitsland kunnen vliegen. Een nieuwe route binnen Duitsland wordt die van Stuttgart naar het Duitse waddeneiland Sylt, vlakbij de Deense grens.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close