AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Austrian Airlines vliegt vaker rechtstreeks naar Canada

Austrian Airlines zal volgend jaar vaker rechtstreekse vluchten uitvoeren naar Canada in samenwerking met partner Air Canada, zo meldt de Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij.

Rechtstreeks
Austrian Airlines, een dochtermaatschappij van Lufthansa, vliegt op dit moment al vijf keer per week met een Boeing 767 tussen Oostenrijk en Canada, maar zal vanaf komende zomer het hele jaar door rechtstreeks tussen Wenen en Toronto vliegen. Nu gebeurt dit enkel nog in de zomerperiode.

Jaar
Met ingang van 29 april volgend jaar vliegt Austrian Airlines dagelijks tussen Wenen en Toronto en zal in het winterseizoen vijf keer per week naar de grootste stad van Canada vliegen. De vluchten zullen door Air Canada uitgevoerd worden met een Boeing 787-9 Dreamliner,

Passagiers
Met de inzet van de Boeing 787-9 kunnen er meer passagiers tussen Oostenrijk en Canada vervoerd worden. Op de huidige vluchten, met Austrian’s Boeing 767-300ER, kunnen er 211 passagiers plaatsnemen; 26 passagiers in businessclass, 18 in premium economy en 167 in economy. Op de Dreamliner van Air Canada is er ruimte voor 298 passagiers waarvan er 30 in businessclass kunnen zitten, 21 in premium economy en 247 in economy.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close