fbpx
AirlinesFrequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsRoutes en Bestemmingen

KLM in maart vaker naar Edmonton

KLM vliegt komende maand maart vaker naar de Canadese stad Edmonton, zo bevestigt een woordvoerster van de Nederlandse maatschappij.

Vier
In plaats van drie keer per week, op dinsdag, donderdag en zondag, komt er volgend jaar in de maand maart een vierde vlucht op vrijdag bij. De extra vlucht komt er ‘om aan de groeiende vraag in de markt te voldoen’, aldus een woordvoerster van KLM. Edmonton ligt aan de voet van de Rocky Mountains.

2015
De vluchten worden met een Airbus A330-200 uitgevoerd met drie verschillende klassen aan boord. Er zijn 30 stoelen in World Business Class, 178 stoelen in Economy Class en 35 stoelen in de Economy Comfort-zone. In mei 2015 werd de eerste vlucht tussen Amsterdam en Edmonton uitgevoerd. In dat jaar werd in juni de route ook vier maal per week gevlogen.

Wintersport
Mensen die voor wintersport naar Edmonton gaan kunnen bij enkele geselecteerde reisbureaus een wintersportreis mét KLM-vlucht kunnen boeken. Dan mogen de ski’s en snowboards gratis mee op het vliegtuig. Als reizigers een los ticket kopen naar Edmonton moet er wel betaald worden voor de extra ski- of snowboardtas.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button