AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Lufthansa vliegt naar nieuwe bestemmingen Thailand en VS

Lufthansa vliegt vanaf volgend jaar naar nieuwe bestemmingen in Thailand en de Verenigde Staten, zo meldt de Duitse luchtvaartmaatschappij.

Thailand
De eerste nieuwe bestemming is Bangkok in Thailand. Vanuit München vliegt Lufthansa met ingang van 1 juni volgend jaar dagelijks naar de Thaise hoofdstad. Vlucht LH792 zal met een nieuwe Airbus A350-900 worden uitgevoerd.

Texas
De tweede nieuwe bestemming is de stad Austin in de staat Texas. Met een Airbus A330-300 vliegt Lufthansa vanaf 3 mei vijf keer per week vanuit Frankfurt naar Austin. Het is de derde bestemming in Texas waar Lufthansa naar vliegt, Dallas/Fort Worth en Houston zijn de andere twee bestemmingen.

Multi-hubsysteem
De nieuwe bestemmingen van Lufthansa vallen onder het nieuwe multi-hubsysteem van de maatschappij. Hiermee kan Lufthansa ‘ in toenemende mate haar vloot en vervoer kan verplaatsen naar daar waar de voorwaarden voor kwaliteit, groei en effectiviteit het best zijn’, aldus de onderneming.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button