fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Nieuwe routes voor American Airlines naar Cuba en Mexico

American Airlines breidt komend jaar het netwerk uit met nieuwe routes naar Cuba en Mexico, zo meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Cuba
Vanaf vrijdag 3 mei vliegt American Airlines van het Miami International Airport naar het Antionio Maceo Airport in Santiago de Cuba. De vlucht tussen beide steden neemt ongeveer 1 uur en 10 minuten in beslag.

Mexico
De tweede nieuwe bestemming voor American bevindt zich in Mexico. Vanaf 6 juni vliegt de maatschappij vanuit het Dallas/Fort Worth International Airport naar het Durango International Airport nabij de Mexicaanse stad Durango. Reizigers doen er ongeveer twee uur over om tussen beide steden te vliegen.

Dief
Met welk vliegtuig de vluchten door American Airlines uitgevoerd zullen worden is nog niet bekend, maar het zou in ieder geval kunnen met een Airbus A321 die gelukkig niet gestolen was, ook al probeerde een student dit afgelopen september wel te doen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button