fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Canadese prijsvechter Swoop voor het eerst naar Mexico

Swoop, de Canadese ultra low cost carrier en dochtermaatschappij van WestJet, vliegt volgend jaar voor het eerst naar Mexico. De airline zal vanuit Canada naar drie Mexicaanse bestemmingen vliegen, zo meldt Swoop.

Hamilton
Vanuit het John C. Munro Hamilton International Airport in het zuidoosten van Canada vliegt Swoop twee keer per week naar Puerto Vallarta, gelegen aan de Baai van Banderas aan de Grote Oceaan. Ook wordt er vanuit hetzelfde vliegveld naar Cancún, in het uiterste oosten van Mexico, gevlogen. Deze vluchten zullen respectievelijk vanaf volgend jaar 8 en 14 januari worden uitgevoerd.

Abbotsford
Vanuit Abbotsford, in het zuidwesten van Canada, wordt er ook twee keer per week naar Puerto Vallarta gevlogen én twee keer per week naar de Mexicaanse havenstad Mazatlán, in het westen van het land. Deze vluchten worden respectievelijk met ingang van 12 en 20 januari uitgevoerd.

Swoop
Swoop vliegt sinds juni van dit jaar naar verschillende bestemmingen binnen Canada en de Verenigde Staten. Swoop is de dochtermaatschappij van de Amerikaanse ultra low-cost airline WestJet. Met de nieuwe Canadese vliegmaatschappij wil Ed Sims, topman bij WestJet, “de exorbitant hoge ticketprijzen die de Canadese reizigers al decennia lang betalen, verlagen.”

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button