AirlinesNieuwsProfessionalRoutesVliegvelden

Internationale routes voor ultra low cost airline Spirit

De Amerikaanse ultra low cost airline Spirit voert nieuwe vluchten op internationale routes richting Latijns-Amerika uit, zo meldt de luchtvaartmaatschappij.

Basis
Met de komst van de nieuwe internationale routes voor Spirit vanaf het Orlando International Airport in de Amerikaanse staat Florida, kondigt de maatschappij meteen aan dat zij een basis zullen vestigen op het vliegveld. De basis wordt op 1 december van dit jaar geopend en zal voor zo’n 150 extra banen zorgen op de luchthaven.

Routes
De nieuwe internationale routes worden met ingang van 5 oktober vanaf Orlando uitgevoerd. De nieuwe routes gaan naar Aguadilla in Puerto Rico, Guatemala City in Guatemala, Panama City in Panama en Santa Domingo in de Dominicaanse Republiek.

Wifi
Hoewel Spirit een ultra low cost airline is, zal de maatschappij toch wifi aan boord aanbieden. Als alles volgens plan verloopt zullen, vanaf volgend jaar zomer, alle 119 vliegtuigen van Spirit uitgerust zijn met wifi. Gemiddeld zal het gebruik van internet 6,50 dollar kosten. Spirit heeft 119 toestellen, 500 dagelijkse vluchten naar 65 bestemmingen en 23 miljoen passagiers per jaar.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close