AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Aeroflot vliegt dagelijks tussen Moskou en Dublin

Aeroflot zal komende winterperiode dagelijkse vluchten uitvoeren tussen Moskou, de hoofdstad van Rusland en de Ierse hoofdstad Dublin, zo meldt de Russische luchtvaartmaatschappij.

Oktober
Met ingang van 28 oktober tot en met 30 maart volgend jaar vliegt de Russische maatschappij Aeroflot dagelijks met een Airbus A320 rechtstreeks tussen Moskou en Dublin.

Populair
De rechtstreekse vlucht komt er doordat de vraag naar een directe verbinding tussen beide hoofdsteden is toegenomen. Volgens Vincent Harris, de directeur van Dublin Airport, reisden er vorig jaar zo’n 44.000 mensen tussen Dublin en Moskou. Dit waren vluchten met een overstap op een ander vliegveld.

A320
Aeroflot heeft twee verschillende stoelconfiguraties op de 79 Airbus A320-200’s van de maatschappij. Een van de configuraties bestaat uit een opstelling met 8 stoelen in businessclass en 150 in economy. De andere indeling bestaat uit 20 stoelen in businessclass en 120 in economy. De gemiddelde leeftijd van de A320’s van Aeroflot bedraagt 5,9 jaar.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button