AirlinesFrequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsRoutesVliegtuigtype & -bouwer

Eerste routes voor KLM’s Boeing 787-10 bekend

De eerste routes waarop KLM, de nog te leveren, Boeing 787-10 Dreamliner zal inzetten zijn bekend, zo bevestigt een woordvoerder van KLM desgevraagd aan up.

Afrika
De eerste route die met de Boeing 787-10 gevlogen wordt is de rondvlucht van Amsterdam naar Kilimanjaro, vanuit daar naar Dar es Salaam en vervolgens terug naar Amsterdam. De eerste vlucht met de 787-10 naar Afrika vertrekt op 1 juli volgend jaar om 10:40 uur vanuit Schiphol en landt 8 uur en 20 minuten later op Kilimanjaro.

Dubai
Twee dagen later, op 3 juli, wordt de 787-10 ingezet op de route Amsterdam-Dubai. Om 14:35 uur vertrekt de Dreamliner vanuit Schiphol en landt 6 uur en 35 minuten later in Dubai.

Toronto
De laatste vlucht die bekend is gemaakt is die naar Toronto. Vanaf 29 september vliegt de 787-10 in KLM-kleuren naar het Canadese Toronto. Om 17:15 uur verlaat de Dreamliner Schiphol en 7 uur en 15 minuten later landt het toestel in de grootste stad van Canada.

Juli
KLM ontvangt de nieuwe 787-10 in juli 2019, met lichtgewicht businessclass-stoelen, en is daarmee de eerste Europese maatschappij die de nieuwe Boeing-toestellen in gebruik neemt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/