fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

SAS vliegt volgend jaar naar 6 nieuwe bestemmingen

Scandinavian Airlines (SAS) vliegt volgend jaar naar zes nieuwe bestemmingen. Daarnaast lanceert het 17 nieuwe rechtstreekse routes, zo meldt de gemeenschappelijke luchtvaartmaatschappij voor de Scandinavische landen Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Bestemmingen
De zes nieuwe bestemmingen waar SAS vanaf volgend jaar naartoe vliegt zijn Catania en Florence in Itali√ę, Marseille in Frankrijk, Newquay in Engeland,¬†Szczecin in Polen en Antalya in Turkije. Vanaf 9 oktober zijn tickets naar deze bestemmingen te boeken.

Routes
Daarnaast voert SAS 17 nieuwe rechtstreekse routes uit vanuit Denemarken, Noorwegen en Zweden. Zo wordt er vanuit het Deense Kopenhagen naar Szczecin, Florence, Marseille, Catania en Newquay gevlogen. Ook vanuit Aarhus zijn er twee nieuwe directe routes naar Rome en Faro.

Zweden
Vanuit Zweden wordt er vanuit Stockholm naar Marseille, Catania, Napels en Reykjavik gevlogen en vanuit Göteburg naar het Portugese Faro.

Noorwegen
Vanuit Noorwegen vliegt SAS volgend jaar naar Faro en Antalya vanuit Oslo. Vanuit Bergen naar Nice en Alanya en vanuit Stavanger naar vliegt SAS ook naar het Turkse Alanya.

Boston
Eerder dit jaar maakte SAS al bekend dat zij in de zomer dagelijks vanuit Kopenhagen naar Boston zal vliegen. De dagelijkse vlucht wordt vanaf 6 mei tot en met 27 september volgend jaar uitgevoerd.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator m√©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button