IncidentenNieuwsOpmerkelijkProfessionalVliegvelden

Boardingslurf op Islamabad Airport ingestort | Video

Op het Islamabad International Airport in Pakistan is een boardingslurf, dat al aan een vliegtuig vastzat, vanmorgen ingestort, zo meldt de nieuwswebsite propakistani.

Gewonde
Volgens de Pakistaanse luchtvaartautoriteit is er door de instorting één gewonde gevallen. Die gewonde was de man die de boardingslurf terug naar de gate manoeuvreerde, vallende glasscherven zorgden voor de opgelopen verwondingen. Het vliegtuig waar de slurf aan vast zat raakte niet beschadigd.

Gulf Air
Dat vliegtuig was een Airbus A330-200 van de nationale luchtvaartmaatschappij van Bahrein; Gulf Air. De A330 vertrok als vlucht GF771 van Islamabad naar het koninkrijk Bahrein, een eilandstaat in de Perzische Golf, en landde daar iets later dan gepland.

 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close