fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalVliegtuigen

Eerste A320neo voor Singapore Airlines-dochter Scoot

Scoot, de low cost-dochtermaatschappij van Singapore Airlines, heeft de eerste Airbus A320neo voor de maatschappij in Toulouse in ontvangst genomen, zo meldt de Europese vliegtuigbouwer.

Eerste
Het is de eerste A320neo, van de 39 bestelde toestellen, die Scoot in ontvangst heeft genomen. De maatschappij heeft al 27 Airbus A320ceo’s in de vloot. Het nieuwe toestel heeft ruimte voor 186 passagiers en wordt aangedreven door¬†Pratt & Whitney Pure Power-motoren.

EasyJet
Vorige maand kondigde easyJet nog aan dat Singapore Airlines en Scoot zich¬†bij het ‚ÄėWorldwide by easyJet‚Äô programma voegen.¬†EasyJet-reizigers kunnen dan overstappen naar Singapore Airlines op¬†Milaan Malpensa¬†of naar Scoot op Berlijn-Tegel.

Airbus
In de afgelopen maand september verkocht Airbus 37 vliegtuigen, allemaal van de A320-familie. Daarnaast¬†rolden er 51 toestellen van de Airbus A320-familie van de band. Daarvan waren er 37 van het type ‚Äėneo‚Äô. Er werden drie A220‚Äôs afgeleverd. Ook de wide-body-productie draaide door, vier A330‚Äôs, tien A350‚Äôs en √©√©n A380.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator m√©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button