fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Nieuwe routes Ryanair vanuit Brussel en Charleroi

Ryanair lanceert komende zomerperiode in totaal zes nieuwe routes vanuit de Belgische vliegvelden Brussels Airport en Brussels South Charleroi Airport, zo meldt de Ierse prijsvechter.

Brussels
Vanuit Brussels Airport vliegt Ryanair volgende zomer naar 4 nieuwe bestemmingen; Amman, Barcelona, Marrakesh en Pisa. Naar Amman, de hoofdstad van Jordanië, wordt 2 keer per week gevlogen, naar Barcelona 3 keer per week, naar het Marokkaanse Marrakesh twee keer per week en naar het Italiaanse Pisa 3 keer per week.

Charleroi
De Ieren vliegen vanuit Charleroi volgend jaar naar twee nieuwe bestemmingen. Zo wordt er 2 keer per week naar Banja Luka, de tweede stad van Bosnië en Herzegovina, gevlogen. De andere nieuwe bestemming is de Italiaanse stad Palermo, daar wordt 4 keer per week naar gevlogen vanuit Charleroi.

Vluchten
Los van de nieuwe bestemmingen vliegt Ryanair ook vaker naar al bestaande bestemmingen. Zo verhoogt Ryanair het aantal vluchten naar Alicante en Porto vanuit Brussels Airport en vanuit Charleroi vliegt de prijsvechter vaker naar Alicante, Malaga, Napels en Lissabon. Daarmee komt het aantal Ryanair-routes op Zaventem op 17 te liggen en op Chaleroi op 83. In totaal verwacht de prijsvechter volgend jaar zo’n 8,6 miljoen reizigers via de Belgische luchthavens te vervoeren.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button