AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVeiligheidVideoVideo opmerkelijk

Safety video El Al zet kijker op verkeerde been | Video

De Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al heeft een bijzondere kijk op het geven van veiligheidsinstructies tijdens de safety video en zet de kijker vaak op het verkeerde been.

Illusionist
De Israëlische illusionist Lior Suchard laat in de safety video van El Al zien aan welke veiligheidsregels de passagiers zich moeten houden in de Boeing 787 Dreamliner, maar hij doet dit op geheel eigen wijze. Hoe hij dat doet is in onderstaande video te zien.

 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close