AirlinesFrequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsRoutes

KLM en Qantas sluiten codeshare-overeenkomst

KLM en de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas hebben een nieuwe codeshare-overeenkomst gesloten, zo melden beide airlines.

Australië
De codeshare-overeenkomst maakt het voor reizigers makkelijker om over te stappen op een vlucht van één van de twee maatschappijen. Zo kunnen reizigers die met KLM reizen, op één ticket doorvliegen van Amsterdam, via Singapore, naar verschillende steden in Australië. Passagiers kunnen dan zonder hun bagage zelf te hoeven overhevelen, overstappen op een Qantas-vliegtuig die ze naar Sydney, Melbourne, Brisbane of Perth brengt.

Amsterdam
Reizigers die met Qantas vanuit Australië naar Singapore reizen kunnen vanuit daar dan weer overstappen op een KLM-toestel die hen naar Amsterdam brengt.

Belangrijk
KLM-ceo Pieter Elbers zegt over de codeshare-overeenkomst: ‘We zijn erg blij met deze nieuwe codeshare-overeenkomst met Qantas. Australië is een belangrijke bestemming voor zakenreizigers en vakantiegangers, en daarom is Qantas zo’n belangrijke partner. Dit stelt ons ook in staat om onze aanwezigheid in dit prachtige deel van de wereld te vergroten.’

Tickets
De tickets voor de vluchten door die door KLM van Singapore naar Amsterdam uitgevoerd worden, zijn vanaf 1 november te boeken en vanaf 8 november te gebruiken.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button