AirlinesFrequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsRoutes

KLM en Qantas sluiten codeshare-overeenkomst

KLM en de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas hebben een nieuwe codeshare-overeenkomst gesloten, zo melden beide airlines.

Australië
De codeshare-overeenkomst maakt het voor reizigers makkelijker om over te stappen op een vlucht van één van de twee maatschappijen. Zo kunnen reizigers die met KLM reizen, op één ticket doorvliegen van Amsterdam, via Singapore, naar verschillende steden in Australië. Passagiers kunnen dan zonder hun bagage zelf te hoeven overhevelen, overstappen op een Qantas-vliegtuig die ze naar Sydney, Melbourne, Brisbane of Perth brengt.

Amsterdam
Reizigers die met Qantas vanuit Australië naar Singapore reizen kunnen vanuit daar dan weer overstappen op een KLM-toestel die hen naar Amsterdam brengt.

Belangrijk
KLM-ceo Pieter Elbers zegt over de codeshare-overeenkomst: ‘We zijn erg blij met deze nieuwe codeshare-overeenkomst met Qantas. Australië is een belangrijke bestemming voor zakenreizigers en vakantiegangers, en daarom is Qantas zo’n belangrijke partner. Dit stelt ons ook in staat om onze aanwezigheid in dit prachtige deel van de wereld te vergroten.’

Tickets
De tickets voor de vluchten door die door KLM van Singapore naar Amsterdam uitgevoerd worden, zijn vanaf 1 november te boeken en vanaf 8 november te gebruiken.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close