AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesSchiphol Airport

Nieuwe route voor easyJet vanaf Schiphol

EasyJet vliegt vanaf 1 december tot en met 30 maart naar een nieuwe bestemming vanaf Schiphol. In de winter vliegt de airline naar de Marokkaanse stad Agadir, zo meldt de Britse luchtvaartmaatschappij.

Eerste
Met de vluchten naar Agadir voegt easyJet de 43e bestemming toe aan het netwerk waar zij vanuit Schiphol naartoe vliegen. Agadir is meteen ook de eerste Marokkaanse bestemming die easyJet direct vanaf Schiphol aandoet. De vluchten zullen één keer per week, op zaterdag, uitgevoerd worden.

Vlucht
De vlucht vertrekt om 09:15 uur lokale tijd vanaf Schiphol en landt 4 uur en 15 minuten later in Agadir. Daar is het dan 12:30 uur in de middag. De terugvlucht vertrekt op zaterdag om 13:30 uur lokale tijd en landt om 18:40 uur lokale tijd op Schiphol. De vlucht wordt met een Airbus A320 uitgevoerd waar er ruimte is voor 180 passagiers.

Fuerteventura
William Vet, Country Manager easyJet Nederland, zegt: ‘We zijn blij met Agadir als nieuwe bestemming vanaf Schiphol. Nu de wintermaanden weer om de hoek staan is het prettig dat we onze Nederlandse reizigers steeds een uitgebreidere keuze aan winterbestemmingen kunnen aanbieden.’ In augustus voegde easyJet nog Fuerteventura toe aan het Schiphol-netwerk.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button