fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVliegvelden

Vrouw op luchthaven verrast door huwelijksaanzoek | Video

Een vrouw op het Berlijn Schönefeld vliegveld werd door haar vriend verrast toen zij daar aan het werk was als marshaller.

Aanzoek
De vrouw was bezig een Ryanair-vliegtuig, afkomstig uit Verona, naar de standplaats te dirigeren, toen zij opeens werd verrast door haar vriend. Hij stapte uit het vliegtuig, ging op zijn knieën en stelde dé vraag. Hoe haar reactie was is in onderstaande video te zien.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button