fbpx
AirlinesNaast het nieuwsNL NieuwsProfessional

Onderhoudstak Air France-KLM breidt uit in Indonesië

De onderhoudstak van Air France-KLM, Air France Industries KLM Engineering & Maintenance (AFI KLM E&M), heeft met het Indonesische PT Garuda Maintenance Facility Aero Asia Tbk (GMF) een strategisch partnerschap ondertekend, zo melden beide partijen.

Strategisch
De samenwerking is een manier om sterker in de competitieve wereld van MRO-bedrijven (bedrijven die voor onderhoud, reparaties en bevoorrading van de luchtvaart zorgen) te staan, maar ook om de aanwezigheid van AFI KLM E&M in de Aziatische regio te vergroten. Het moederbedrijf van GMF is de luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia.

Grote stap
‘Voor GMF is de samenwerking een grote stap om te groeien’, aldus Iwan Joeniarto, ceo van GMF. Anne Brachet, de vicepresident van AFI KLM E&M, zegt over de collaboratie; ‘We zijn er van overtuigd dat we met deze samenwerking een goede strategische stap zetten, zodat we met onze gezamenlijke expertise en sterktes onze huidige en toekomstige klanten goed van dienst kunnen zijn.’

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button