fbpx
Schiphol.jpg

Bestel nu Schiphol.jpg

Neem een kijkje voor en achter de schermen van Schiphol, van de bagagekelder tot de verkeerstoren!
Up in the Sky brengt dagelijks het luchtvaartnieuws. We zitten in het hart van Schiphol en komen overal. We hebben topfotografen en die zijn overal bij. De foto’s die zij maken, zijn gebundeld in een prachtig koffietafelfotoboek: Schiphol.jpg

Het boek is nu bij de drukker, in de eerste week van november komt het uit! Bestel nu vast jouw exemplaar!

We hebben de mooiste foto’s geselecteerd, zoals in de verkeerstoren, bij de brandweer, op airside, bij de-icing. We rijden mee met Airside Operations-managers in de ‘gele autootjes’ en kijken mee bij de turn-around van een toestel.

Up in the Sky biedt je de kans om het boek nu al te bestellen. Wij zorgen er voor dat je het als één van de eersten in handen hebt zodra het uitkomt! Klik hier om jouw bestelling te plaatsen.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button