fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Boeing 757 van Tui landt ‘haaks’ op Bristol | Video

Een Boeing 757-200 van Tui landde op 12 oktober tijdens de storm Callum bijna ‘haaks’ op de landingsbaan van het vliegveld van Bristol, zo is in onderstaande video te zien.

Landing
De piloot van de 757 moest het toestel met windstoten van 40 knopen (74,08 kilometer per uur) veilig in de Engelse plaats Bristol aan de grond zien te krijgen. Het lukt hem, zoals te zien is in onderstaande video van Mraviationguy, op zeer spectaculaire wijze,

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button