fbpx
NL NieuwsSchiphol AirportSchiphol.jpg

Schiphol.jpg: zoals je de luchthaven niet eerder zag

Up in the Sky ademt Schiphol; we zijn er eigenlijk altijd en overal. Als er een evenement is, zijn we erbij en staan vooraan. Of we worden uitgenodigd om een kijkje achter de schermen te nemen op een van de vele bijzondere plekken die de nationale luchthaven rijk is. We maken foto’s van alle plekken en bundelen die in een boek: Schiphol.jpg.

Turn-around
De redacteuren en fotografen van Up komen altijd en overal op Schiphol. Een kijkje in het OCC van KLM, in de bagagekelder, de turn-around van een Dreamliner van AeroMexcio, het de-icen van een Boeing 747, een oefening van de brandweer, een blik vanuit de toren, achter de schermen of vanuit een ‘geel autootje’.

Schiphol
De Up-fotografen hebben het allemaal, met passie en vakmanschap, vastgelegd op de gevoelige plaat. Een deel daarvan publiceren we dagelijks via de website, de mooiste hebben we bewaard. Omdat we niet de enigen zijn met een passie voor luchtvaart en Schiphol, vonden we het hoog tijd die prachtige platen met de lezers van Up te delen.

Beelden
Begin november verschijnen ze gebundeld in een boek, van Up over Schiphol: Schiphol.jpg. Geen leesboek, maar een koffietafelboek. Mooi voor jezelf of om cadeau te doen, aan familie, vrienden of zakenrelaties. Hier en daar staat wel wat tekst, maar het draait om de foto’s. Maar liefst zo’n tweehonderd pagina’s met de mooiste, actuele beelden van Schiphol. Gemaakt op plekken waarvan je misschien niet eens wist dat je er kunt komen.

Bestellen
Wil je het boek bestellen? Dat kan! Je kunt het via alle boekhandels en bol.com krijgen. Draag je Up een warm hart toe? Bestel het dan via onze website. Je betaalt geen verzendkosten en hebt het de volgende dag in huis.

Bestel het boek Love is in the air!
Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button