AirlinesEindhoven AirportNieuwsNL nieuwsOpmerkelijkProfessional

Na piloten sleept ook cabin crew Ryanair voor rechter

Terwijl het kort geding van 16 Ryanair-piloten over de sluiting van de basis op Eindhoven Airport nog bezig is, kondigt FNV Luchtvaart aan dat ook de cabin crew de Ierse prijsvechter voor de rechter sleept, zo melden verschillende media op basis van een aankondiging van projectleider Leen van der List van FNV Luchtvaart.

Volgende week
Het is nog niet bekend wanneer de cabin crew, die in Nederland gestationeerd zijn, en Ryanair tegenover elkaar in de rechtszaal zitten, maar de vakbond hoopt eind volgende week. In Nederland gestationeerde Ryanair-piloten zitten donderdag 18 oktober in de rechtszaal in Den Bosch over de sluiting van de basis op Eindhoven Airport.

Cabin crew
Deze week kwam Ryanair in opspraak nadat een foto op Twitter verscheen waarop te zien is dat het personeel op de grond moet slapen. De Ierse prijsvechter heeft het de afgelopen maanden zwaar met allerlei stakingen door heel Europa.

Uitspraak
Een uitspraak in het kort geding dat door de piloten is aangespannen wordt vandaag nog verwacht.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close