fbpx
AirlinesEindhoven AirportNieuwsNL NieuwsOpmerkelijkPiloten en CrewProfessional

Na piloten sleept ook cabin crew Ryanair voor rechter

Terwijl het kort geding van 16 Ryanair-piloten over de sluiting van de basis op Eindhoven Airport nog bezig is, kondigt FNV Luchtvaart aan dat ook de cabin crew de Ierse prijsvechter voor de rechter sleept, zo melden verschillende media op basis van een aankondiging van projectleider Leen van der List van FNV Luchtvaart.

Volgende week
Het is nog niet bekend wanneer de cabin crew, die in Nederland gestationeerd zijn, en Ryanair tegenover elkaar in de rechtszaal zitten, maar de vakbond hoopt eind volgende week. In Nederland gestationeerde Ryanair-piloten zitten donderdag 18 oktober in de rechtszaal in Den Bosch over de sluiting van de basis op Eindhoven Airport.

Cabin crew
Deze week kwam Ryanair in opspraak nadat een foto op Twitter verscheen waarop te zien is dat het personeel op de grond moet slapen. De Ierse prijsvechter heeft het de afgelopen maanden zwaar met allerlei stakingen door heel Europa.

Uitspraak
Een uitspraak in het kort geding dat door de piloten is aangespannen wordt vandaag nog verwacht.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button