AirlinesEindhoven AirportFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesSchiphol AirportVliegvelden

Transavia vliegt komende winter naar nieuwe bestemmingen

Transavia vliegt komende winterperiode naar nieuwe bestemmingen vanuit Nederland en Frankrijk, zo blijkt uit het winterrooster van Air France-KLM. Naar sommige van de nieuwe bestemmingen vloog Transavia deze zomer al.

Schiphol
Vanaf Schiphol worden er komende winter twee nieuwe routes aangeboden. Vanaf de Amsterdamse luchthaven vliegt Transavia naar Beiroet in Libanon en Eilat in Israël. Naar beide bestemmingen wordt twee keer per week gevlogen. Op donderdag en zondag naar Beiroet en op woensdag en zondag naar Eilat.

Eindhoven
De bestemming die Transavia aandoet vanuit Eindhoven Airport is Krakau in Polen. Vanaf de Brabantse luchthaven wordt vier keer per week, op maandag, donderdag, vrijdag en zondag, naar de tweede grootste stad van Polen gevlogen.

Rotterdam
Vanaf Rotterdam The Hague Airport wordt er naar de Marokkaanse stad Nador gevlogen, voor Transavia al een charterbestemming maar vanaf de winter boekbaar als lijndienst. Ook wordt er op zondag door Transavia van Rotterdam naar Lanzarote gevlogen.

Groningen
Vanuit Groningen wordt er ook naar Lanzarote gevlogen, maar dan op donderdag. Daarnaast vliegt Transavia op vrijdag naar Tenerife vanaf het Groningen Airport Eelde.

Capaciteit
Verder zet Transavia extra capaciteit in, voornamelijk op Schiphol en Eindhoven Airport. In vergelijking met de vorige winterperiode zijn er 123.000 extra stoelen beschikbaar.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close