fbpx
AirlinesIncidentenNieuwsOpmerkelijkProfessionalVeiligheid

Heftige turbulentie zorgt voor 15 gewonden | Foto’s

Op vlucht AR1303 van Aerolineas Argentinas zijn er 15 gewonden gevallen na heftige turbulentie, zo melden verschillende media.

Turbulentie
Op de vlucht van Miami naar Buenos Aires, vertrokken op 18 oktober om tien voor half drie ‘s middags Nederlandse tijd, werd de Airbus A330-200 halverwege de vlucht, net voorbij de Colombiaanse hoofdstad Bogotá, getroffen door heftige turbulentie. De turbulentie was zelfs zo heftig dat vijftien, van de ongeveer 200 passagiers aan boord, gewond raakten. Op onderstaande foto’s en video is de ravage in het vliegtuig te zien.


Ziekenhuis
Bij aankomst in Buenos Aires werden de gewonde passagiers opgewacht door medisch personeel en werd, indien nodig, de wonden en kneuzingen verzorgd. Acht mensen moesten naar het ziekenhuis voor verdere controle.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button