fbpx
Naast het nieuws

Time-lapse Friday: Kaman K-MAX

In de Time-lapse Friday van vandaag een video van de bouw van een speciale helikopter. Deze helikopter wordt gebruikt om vracht te vervoeren. Om lift te genereren gebruikt de K-MAX zogenaamde intermeshing rotors, waarbij de twee rotors in tegenovergestelde richting langs elkaar draaien.

In onze Time-lapse Friday rubriek zijn nog veel meer luchtvaart time-lapses te vinden.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Quint Koops

Redacteur. Quint is al vele jaren zeer geïnteresseerd in de luchtvaart. Sinds een aantal jaar doet hij in zijn vrije tijd onder andere aan zweefvliegen. Op het moment studeert Quint Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Back to top button