fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

WOW Air schrapt verschillende vluchten naar Amerika

WOW Air schrapt vijf vluchten van IJsland naar Amerika, waarvan op sommige pas een maand of vijf op gevlogen wordt, zo melden verschillende Amerikaanse media.

Schrappen
De IJslandse maatschappij vliegt vanaf eind deze maand niet meer naar de Amerikaanse stad Ohio. Begin volgend jaar, met ingang van 6 januari, wordt er niet meer naar St. Louis gevlogen en ook de seizoensvluchten naar Cincinnati en Cleveland worden komende zomer niet meer uitgevoerd. Het schrappen van deze vluchten wijst op meer veranderingen bij de maatschappij, en dat blijkt ook zo te zijn.

New York
Uit het boekingssysteem van WOW Air blijkt dan ook dat de vluchten naar New York JFK en Dallas niet meer uitgevoerd worden met ingang van 26 oktober. WOW Air vliegt nog wel naar New York, maar zet zijn vliegtuigen op Newark aan de grond. De vluchten naar JFK worden geschrapt. Beide routes zijn maar een kort leven beschonken, aangezien ze pas begin dit jaar gelanceerd werden.

India
Wat het schrappen van de vluchten voor impact heeft op de vluchten van de Verenigde Staten naar India, is niet bekend. In augustus kondigde de maatschappij aan dat ze vanaf 5 december vanuit Boston, Chicago, Detroit, New York, Los Angeles, Pittsburgh, San Francisco, St. Louis en Washington D.C./Baltimore naar India zouden vliegen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button