fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

Delta lanceert vluchten naar Schotland

Delta Air Lines lanceert vluchten tussen Boston en Edinburgh. Vanaf de zomer van 2019 verbindt de maatschappij deze twee steden met elkaar.

Non-stop
De nieuwe route wordt vanaf 23 mei 2019 uitgevoerd met een Boeing 757. Het toestel is geconfigureerd met 16 stoelen in Delta One, 44 stoelen in Delta Comfort+ en 108 stoelen in de main cabin. “We zijn verheugd om onze service uit te breiden naar Edinburgh. Zaken- en vrijetijdsreizigers kunnen nu allebei onze non-stop service tussen Boston en Schotland ervaren”, aldus Roberto Loriatti, vice president bij Delta.

Vlucht
De vlucht tussen Boston en Edinburgh vertrekt elke dag om 21:15 uur en komt de volgende dag om 9:25 uur ‘s ochtends aan. De terugvlucht vertrekt om 10:55 ‘s ochtends en komt om 13:02 uur aan in Boston.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button