LiefhebberNaast het nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Zo wordt de C919 gemaakt | Video

De C919 is volop in ontwikkeling en de bouwer is druk bezig met testen en het rond krijgen van de certificering. Een Chinese nieuwszender heeft een time-lapse van de productie naar buiten gebracht.

Concurrentie
COMAC ontving tot nu toe 815 orders van 28 klanten. Het is de bedoeling dat de C919 de concurrentie aan gaat met de Boeing 737 en de Airbus A320. De Chinese certificering moet eind 2020 binnen zijn.

Productie
Op onderstaande beelden is te zien hoe het toestel in elkaar wordt gezet in de fabriek. In 2021 moet het eerste toestel worden geleverd aan launch customer China Eastern.

Video

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/