AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Delta wil tussen Minneapolis en Shanghai vliegen

Delta Air Lines wil vanaf 2020 met een Airbus A350-900 tussen de Amerikaanse tweelingsteden Minneapolis-St. Paul en Shanghai vliegen, zo meldt de airline.

Allereerste
‘We zijn vereerd om de allereerste non-stopvlucht tussen Minneapolis-St Paul en China te mogen voorstellen ter uitbreiding van ons netwerk over de Stille Oceaan”, zegt Ed Bastian, topman van Delta. De Amerikaanse overheid moet nog wel toestemming aan Delta verlenen om de vlucht uit te mogen voeren. Als die toestemming er komt zal er vanaf 2020 met een Airbus A350-900 tussen Minneapolis-St Paul en Shanghai gevlogen worden.

Stille Oceaan
In augustus kondigde Delta, in samenwerking met Korean Air, een nieuwe route tussen de Verenigde Staten en Seoul aan. De nieuwe route tussen de VS en Korea zal vanaf 1 april van start gaan tussen Minneapolis/St. Paul en Seoul-Incheon. De vlucht naar Seoul wordt de tweede trans-Pacifische vlucht voor Delta vanaf de luchthaven van Minneapolis. De Amerikaanse airline vliegt al over de Stille Oceaan naar Tokio-Haneda vanaf daar.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button