fbpx
AirlinesEmbraerNaast het nieuwsProfessionalRoutes en BestemmingenVliegvelden

HOP! vliegt komende winter met nieuwe E190 naar Ierland

HOP!, de dochtermaatschappij van Air France vliegt komende winter met een nieuwe Embraer E190 naar Ierland, hiermee wordt de capaciteit op de route tussen Parijs en Cork met 24 procent verhoogd, zo meldt Air France.

Winter
In de winter wordt er met een nieuwe Embraer E190, waarin er plaats is voor 100 passagiers, door HOP! tussen Parijs Charles de Gaulle en Cork, de op een na grootste stad in de Republiek Ierland, gevlogen. Met de inzet van de E190 wordt de capaciteit met 24 procent op de route verhoogd, wat gelijk staat aan 336 extra plaatsen per week.

Vlucht
De route werd in januari van dit jaar, samen met twee andere bestemmingen, bekend gemaakt, maar zou in eerste instantie als een seizoensvlucht dienen. Nu wordt de route tussen Parijs en Cork het hele jaar door gevlogen. De dagelijkse vlucht vertrekt om 15:20 uur vanuit Parijs en landt 1 uur en 55 minuten later in Cork. Andersom vertrekt de vlucht om 16:55 uur in Cork en landt om 19:45 uur in Parijs.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button