fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsVliegvelden

Geen lounge meer voor aankomende Cathay-passagiers

Op de luchthaven van Hongkong kunnen aankomende Cathay Pacific-passagiers niet meer douchen en iets te eten pakken voordat zij de stad intrekken, zo bevestigt een woordvoerster van Cathay desgevraagd aan Up.

Lounge
‘Het klopt dat de Arrival Lounge van Cathay Pacific op Hong Kong International Airport op 5 november 2018 zal sluiten. Het pand zal dan worden teruggegeven aan de verhuurder als onderdeel van de terminal-herontwikkeling’, aldus een woordvoerster van Cathay.

Alternatieve locatie
Cathay: ‘We hebben opties voor een alternatieve locatie onderzocht, maar deze zijn beperkt en niet geschikt gevonden. Op dit moment kunnen we niet zeggen of er in de toekomst weer een aankomstlounge propositie zal zijn.’

Douchen
Passagiers die in businessclass of first class met Cathay vanuit Hongkong naar een andere bestemming vertrekken kunnen wel gebruik maken van de lounges ‘the Bridge, The Deck, The Pier en The Wing.’ Onderstaande video geeft een impressie van The Deck.

Bose Aviation - eindejaars aanbieding!

Ontvang een gratis Bose Frames Alto of Rondo audiozonnebril bij aankoop van een Bose Aviation Headset tussen 30 november 2020 en 9 januari 2021. Zowel de verbeterde ProFlight Series 2 als de A20 Aviation Headset zijn het resultaat van decennia aan onderzoek en ontwikkeling. Beide zijn EASA E/TSO gecertificeerd en beide zijn voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie. Ga naar de aanbieding [sponsored].

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button