LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

‘Doorstart voor Harry en Meghan’

Het toestel waarin prins Harry en zijn vrouw Meghan in zaten, moest een doorstart maken op het vliegveld van Sydney, meldt CNN vandaag.

De piloot van de Qantas- vlucht, die de Britse royals vervoerde, moest zijn landing noodgedwongen afbreken omdat er een ander vliegtuig haaks op de landingsbaan stond. De BBC videojournalist Simon Atkinson maakte vanuit zijn oogpunt een video van de doorstart.

Een andere journalist, Rebecca English, twitterde ook een foto vanuit het betreffende vliegtuig en zegt dat de piloot enkele seconden voor het landen moest optrekken.

De tweede poging om te landen was succesvol, zegt Emily Nash van Hello! Magazine. Ann Cole, de co-piloot landde het toestel veilig op Sydney airport.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Saskia Roelofs-van Velsen

Redacteur. Saskia studeerde communicatie en is gefascineerd door de luchtvaart. Leest eerder luchtvaartbladen dan vrouwenglossy’s. Met haar longreadartikelen neemt Saskia de lezer mee de diepte in, bij diverse (luchtvaart) onderwerpen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close