fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenVliegvelden

Pegasus Airlines verbindt Rotterdam met Istanboel

De Turkse luchtvaartmaatschappij Pegasus Airlines verbindt met ingang van 16 december Rotterdam met Istanboel, zo blijkt uit het boekingssysteem van de maatschappij.

Rotterdam
Pegasus zal vier keer per week een vlucht uitvoeren tussen het Rotterdam The Hague Airport en het Sabiha Gökçen vliegveld in Istanboel. De vlucht vertrekt op maandag, woensdag, vrijdag en zondag om 14:20 uur vanuit Rotterdam en landt 3 uur en 30 minuten later in Istanboel. De vlucht wordt met een Airbus A320 uitgevoerd.

Hamburg
Niet alleen vanuit Rotterdam, maar ook vanuit de Duitse stad Hamburg vliegt Pegasus Airlines naar Turkije. Zo wordt er met ingang van 2 november naar de kuststad Izmir gevlogen en vanaf 3 november naar de hoofdstad van het land; Ankara.

Van de baan
In januari van dit jaar schoot een van de 47 Boeing 737’s van Pegasus op de luchthaven van Trabzon van de baan. Aan boord waren 162 passagiers en 6 bemanningsleden. Iedereen heeft de crashlanding overleefd. Een aantal inzittenden raakten licht gewond.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button