AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Aeroflot vliegt komende winter vaker naar Brussel

Aeroflot vliegt komende winter vaker tussen Brussel en Rusland, zo meldt de Russische luchtvaartmaatschappij. Het aantal vluchten wordt van 14 per week opgeschroefd naar 21 vluchten per week.

Winter
Met ingang van 28 oktober vliegt Aeroflot 21 keer per week tussen het vliegveld Moskou Sheremetievo en Brussels Airport. Voorheen werd er 14 keer per week tussen beide hoofdsteden gevlogen. Brussel is niet de enige Europese bestemming waar vaker naar gevlogen wordt. Zo wordt er in plaats van 14 keer per week, 21 keer per week naar Belgrado gevlogen en ook het aantal vluchten naar Istanbul wordt van 28 naar 35 vluchten per week opgevoerd.

Verdubbeld
Het aantal vluchten tussen Moskou en Lyon, Stuttgart en Sofia wordt verdubbeld. In plaats van 7 vluchten per week wordt er 14 keer per week tussen de steden gevlogen. Ook veel binnenlandse vluchten worden vaker gevlogen en komt Aeroflot naar een nieuwe route naar Indonesië.

Indonesië
Aeroflot vliegt naar Denpasar op Bali in Indonesië. De Russische maatschappij vliegt drie keer per week tussen Moskou en de Indonesische stad.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button